Verzendkosten

 

Bij ons geen verborgen verzendkosten. Geen hoge verkoopprijzen om dan vervolgens geen verzendkosten te rekenen. De artikelen zijn scherp geprijsd en blijven scherp geprijsd.

Toch elders een betere aanbieding gevonden? Laat het ons weten per telefoon of mail en wij passen onze prijs aan.

 

 

Als u het product in de winkelwagen plaatst ziet u voordat u definitief besteld hoeveel verzendkosten u betaald en kunt u beslissen of u wilt bestellen of niet. 

                       

stofzuigerzakken-online pakket bezorgd met postnl

                

verzending stofzuigerzakken met TNT. stofzuigerzakken-online

     

 Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

 
 
Wij verzenden al uw bestellingen met de pakketdienst van  Postnl Op ieder pakket gaat een barcode met een track en trace. Op deze manier kunnen we uw pakket altijd volgen.  Zowel voor u als voor ons een veilig gevoel.

Treft de postbode u niet thuis, dan zal hij een tweede afleverpoging doen. Bent u opnieuw niet thuis, dan ontvangt u een kennisgeving in de brievenbus en wordt het pakket voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt.

U kunt ook kiezen voor aflevering bij de buren. In dat geval wordt het pakket als u niet thuis bent bij één van uw buren aangeboden en kunt u het daar ophalen.

In het buitenland (afhankelijk van welk land) wordt het pakket een bepaald aantal keren aangeboden. Bent u niet thuis krijgt u een berichtje in de bus wanneer het pakket nogmaals aangeboden wordt. Na het maximum aantal aanbiedingen wordt het pakket retour gezonden of op een afhaallocatie (indien aanwezig) aangeboden.

U kunt het pakket volgen met de barcode met een track en trace. Wij raden u aan dit ook te doen zodat een pakket niet onnodig retour gezonden wordt.