Wie zijn wij

Langs deze weg willen wij ons even aan u voorstellen.

Saroparts / Stofzuigerzakken-online is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de verkoop van stofzuigerzakken en onderdelen.
Wij zijn begonnen als ambulante handelaar in 1990 op de markten haarlem, purmerend, alphen aan de rijn, mijdrecht en schiebroek.
Tegenwoordig hebben wij een webwinkel en een fysieke winkel.
Hier kunt u onze producten bekijken en kopen. Ook kunt u langs komen voor advies over uw stofzuiger.
Ons assortiment is in de loop van de jaren uitgebreid van stofzuigerzakken en stofzuigeronderdelen naar diverse huishoudelijke artikelen en een grote verscheidenheid aan electra.
Hierbij moet u denken aan audio, video en computer kabels maar ook aan een verlengsnoer of een losse stekker.

Onze webwinkel Stofzuigerzakken-online is opgericht in 2005.

Wij zijn met deze webwinkel gestart omdat wij gemerkt hebben dat erg veel mensen er moeite mee hebben om de juiste stofzuigerzakken te vinden voor hun stofzuiger. Bovendien zijn veel stofzuigerzakken in de winkels niet meer te koop of zijn ze erg duur.

Bij ons kunt u terecht voor goede producten voor een betaalbare prijs. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel vandaar ook dat u vaak de keuze heeft uit verschillende producten die op uw stofzuiger passen. We proberen altijd om een goedkoop, maar goed, alternatief voor uw stofzuiger aan te bieden en daarnaast vaak ook een duurder of origineel onderdeel of stofzuigerzak.

Wij bieden in onze webwinkel meer dan 700 verschillende soorten stofzuigerzakken aan dus ook die van u zit er ongetwijfeld tussen.

Ook op het gebied van de onderdelen voor de stofzuiger kunt u bij ons terecht. Een nieuwe stofzuigervoet, een parketborstel, een nieuwe stofzuigerslang of een plumo het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Neem snel een kijkje op deze site en ontdek wat er allemaal te koop is voor uw stofzuiger.

Komt u er niet uit neem dan gerust contact met ons op via

info@saroparts.nl                                                                        

Op 23 november 2017 hebben wij de deuren van onze winkel op de dorpsstraat 577F in Noord scharwoude geopend.

Vanaf vandaag kunt u hier terecht om uw artikelen op te halen of voor een vrijblijvend advies. Wij zien u graag in onze winkel.